Několik informací aneb proč nevycházely články a jak se stát novinářem

Zdravím vás, moji milý čtenáři.

Pravděpodobně jste si povšimli, že nebyl více než půl roku vydán jediný článek SMF. Částečně to způsobil můj odchod do mudlovského světa, kde jsem tajně zkoumala život mudlů, a částečně to také zapříčinila naprostá neaktivita dalších členů. Moje působení v mudlovském světě se však chýlí ke konci, takže se můžete těšit na znovuobnovení Spolku.

Zároveň bych tímto článkem pozvala všechny možné zájemce. Nebojte se nás a napište. Máme vynikající podmínky, žádné deadline, můžete psát o čemkoliv chcete (pokud se to týká filmů či seriálů) a pokud se zadaří a my získáme sponzora, možná dostanete i pár srpců. Před časem jsme se pokoušeli zavést měsíční vydávání. To se ovšem dle mého názoru neosvědčilo, a tak se vracíme zpět k původní verzi (kdykoliv napište cokoliv). Tak prosím, hlaste se. Užijete si mé přítomnosti a můžete ostatním tvrdit, že jste významný novinář. 😉

Zítra se můžete těšit na zcela nový článek o několika filmech, které mě v posledních měsících nejvíce zaujaly. Tak na náš web znovu zavítejte.

PS: Pokud víte o jakékoliv bohatém človíčku, který by rád sponzorsky přispíval chudému spolku, ozvěte se. 🙂

Komentujte

Buďte první kdo bude komentovat!

Upozornit na
wpDiscuz